In onze folder leest u alle informatie over het Centrum voor Levensvragen nog eens rustig na. Bestel gratis exemplaren via de Contactpagina of Download de folder hier.

 

 

 

De animatiefilm over zingeving in de palliatieve fase en het Diamantmodel’ is in mei 2019 ontwikkeld in opdracht van Coöperatie Palliatieve Zorg Nederland (PZNL), in samenwerking met IKNL en prof. dr. Carlo J.W. Leget, hoogleraar zorgethiek, Universiteit voor Humanistiek

 

 

Ontmoetingsgroep levensvragen – wat is van werkelijk belang in het leven? Vanaf Versa Welzijn start samen met het Centrum voor Levensvragen ontmoetingsgroepen levensvragen. Onder begeleiding van een consulent levensvragen (geestelijk verzorger) gaat u met elkaar in gesprek over het leven en over de dood. Er is ruimte voor uw eigen ervaringen en levensvragen. Maandag 25 november van 10.30 tot 12.00 uur in Wijkcentrum Lopes Dias. Info en aanmelden bij Jaco vd Velden 06-13966530. Maandag 13 januari van 10.30 tot 12.00 in Wijkcentrum St. Joseph. Info en aanmelden bij Tukkie Tuk 06-13786776 Download de flyer

 

In het najaar van 2019 is een nieuwe website gestart met algemene informatie over geestelijke verzorging: www.geestelijkeverzorging.nl. Op deze website vindt u wanneer, waar en hoe u een beroep kunt doen op geestelijke verzorging en in het bijzonder op de geestelijk verzorger. Tot nu toe was informatie over geestelijke verzorging alleen versnipperd beschikbaar en met name binnen instellingen aanwezig, zoals in een ziekenhuis of bij defensie. De nieuwe website brengt alle relevante informatie bij elkaar. (Bron:Fibula).

 

Vai Forte, organiseert life-changing inspiratiereizen in binnen- en buitenland met een programma omtrent verliesverwerking in aanwezigheid van drie top professionals (Prof. Em. Manu Keirse, Marijke Fonteyn en Manuela May). Persoonlijke reizen maar ook reizen voor professionals die met verliesverwerking te maken hebben. Nadere informatie en het reisschema voor 2020 vindt u hier.

 

 

Ouderen zijn in hun laatste levensfase vaak bezig met vragen rondom zingeving: ben ik van betekenis (geweest)? Zorgmedewerkers kunnen ouderen hierbij ondersteunen door het gesprek aan te gaan. Lees de 8 handvatten van expert Rinske Boomstra.